Alege Oferta Casa Verde

PREMIUM KILOWAT

Ce include oferta

Altige Impex SRL susține investiția financiară de 20 000 de lei până la decontarea realizată de AFM

Ramai informat

Activează notificările PUSH

Primești notificări direct pe telefonul tău cu pași și informări legate de programul Casa Verde.

Intră în comunitatea de Whatsapp

Ceilalți nu îți pot vedea contactul / numarul de telefon. Grupul este strict pentru notificările trimise de noi.

Urmărește informările de pe email / SMS

Prezență în media

De ce să alegi panourile fotovoltaice Tiger Neo

Sisteme fotovoltaice JinkoSolar

N Type / TopCon

tehnologie de ultimă generație

87,40%

producție garantată minimă dupa 30 de ani

30 de ani

garanție de eficiență

4,37 KW

din 5 K productie după 30 de ani de funcționare

Degradare scăzută, garanție crescută

Coeficient de Temperatură cu Putere Redusă

-0.34%

P-type

-0.29%

N-type

Temperaturile mai ridicate duc la o putere de ieșire mai scăzută / producție de energie scăzută. Coeficientul îmbunătățit de temperatură al Jinko TOPCon duce la o putere și un randament mai mare în comparație cu P-type și PERC.

În condiții de mediu identice (aceeași zi) temperatura medie zilnică de funcționare a n-tipului TOPCon este mai mică decât cea a p-tipului (<1 ℃); rezultând în pierderi de căldură mai mici (prin generara de caldură) și, implicit, în generarea unei cantități mai mari de energie electrică.

Coeficientul de temperatură scăzută este o măsură a eficienței cu care un panou solar își menține performanța la temperaturi ridicate. Acest coeficient este exprimat de obicei în procente pe grad Celsius (%/°C) și indică cât de mult scade eficiența panoului solar pentru fiecare grad Celsius peste o temperatură de referință (de obicei 25°C).

Un coeficient de temperatură scăzut este de dorit, deoarece înseamnă că panoul solar își va menține o eficiență mai mare la temperaturi ridicate. Panourile solare tind să fie mai puțin eficiente pe măsură ce temperatura crește, așa că un coeficient de temperatură scăzut poate fi un avantaj semnificativ, mai ales în zonele cu climă caldă.

De exemplu, dacă un panou solar are un coeficient de temperatură de -0,4%/°C, înseamnă că pentru fiecare grad Celsius peste 25°C, eficiența panoului va scădea cu 0,4%. Dacă temperatura ajunge la 35°C, eficiența panoului va scădea cu 4% (10 grade x 0,4%/°C = 4%).

Este important să se ia în considerare coeficientul de temperatură atunci când se evaluează performanța unui sistem fotovoltaic, mai ales dacă acesta va fi instalat într-o zonă cu temperaturi ridicate.

Producția Inițială

  • Anuală Inițială: 6000 KWh/an (cifra medie pe baza productiei anterioare)
  • Zilnică Inițială: 16,44 KWh (6000 KWh/an /  365 zile/an = 16,44 KWh/zi)

Degradarea Inițială: Dacă sistemul are 11 panouri de 470W fiecare (total 5170W), capacitatea inițială va scădea la 5170W – 1% x 5170W = 5118,3W.

Degradarea Anuală Liniară după Primul An: capacitatea sistemului va scădea cu 0,4% adica 20,6W  (0,4% x 5118,3W = 20,6W).

Degradarea și Producția după 30 de Ani: Capacitatea sistemului va scădea cu 652,3W, ajungând la 4,5 KW (4517,7W) de la 5,

Producție Zilnică: Producția medie zilnică va scădea cu 2,08 KWh, ajungând la 14,36 KWh.

Producție Anuală: Producția anuală va scădea cu 759,2 KWh, ajungând la 5241,4 KWh/an

Astfel, chiar și după 30 de ani de funcționare, un sistem fotovoltaic de 5 KW cu 11 panouri JinkoSolar Neo de la Kilowat ar genera în medie 5241,4 KWh pe an, comparativ cu 6000,6 KWh/an inițial. Aceasta subliniază rentabilitatea și durabilitatea acestui sistem pe termen lung.

Performanță îmbunătățită în condiții de lumină slabă

Celulele TOPCon de la Jinko sunt mai eficiente la lumină slabă și reduc pierderile de energie.

Comparativ cu modulele P-type și PERC, modulele de tip n-TOPCon au un răspuns mai bun la lumină slabă (sub 600W/m²).

Acest lucru se reflectă într-o perioadă extinsă de generare a energiei cu aproximativ 1 oră dimineața și o oră seara.

De ce să alegi KILOWAT / Altige Impex S.R.L?

Intrebari si raspunsuri

Da, chiar și în străinătate.

Da, documentaţia aferentă dosarului de prosumator va fi întocmită şi depusă de către noi la distribuitorul de care aparțineți.

Da, telefonic, pe email și în materialele informative pe care le puteţi consulta pe site www.kilowat.ro și prin email.

Termenul comunicat de AFM este de 12 luni de la data semnării contractului de finanțare. Programările pentru instalarea sistemelor finanţate prin programul CASA VERDE, se vor realiza în ordinea în care beneficiarii ne vor selecta în aplicaţie.

Asigurăm serviciu de mentenanță prin monitorizare online a parametrilor de funcționare și verificare a condițiilor tehnice ale instalației fotovoltaice. Datele aferente sistemului monitorizat sunt utilizate pentru estimarea privind  performanța sistemului fotovoltaic.

Împământarea

*Dacă nu există împământare se poate face în regie proprie și o certificați cu o firmă autorizată sau cu un inginer autorizat.

* Poate fi realizată de noi, costul fiind de 1500 RON. 

* Dacă există împământare, dar nu mai aveți certificarea, o certificăm noi fără costuri suplimentare cu condiția să nu depășească 4 ohmi.

Mentenanța şi reparațiile vor fi executate în conformitate cu tehnologia de întreținere şi reparații impusă de producător.  Da, regional avem echipe care ajung la intervenţie într-un interval scurt de timp.

Da, costul acestora se estimează în funcție  capacitatea de stocare a acumulatorului.

Puterea maximă pe care o puteţi instala în cazul unui branşament monofazat, vă va fi comunicată de operatorul dvs de energie în urma eliberării ATR (Avizului tehnic de racordare)

De regulă pentru un bransament monofazat puteţi instala maxim un invertor cu o putere de  6 kw.

În funcţie de puterea comunicată în Avizului tehnic de racordare, veți stabili care este sistemul potrivit pentru dumneavoastră începând cu 5, 6, 8, 10, 12, 15, 17, 20, 30 kw.

Raportat la caracteristicile panoului, condiţiile de achiziţie/livrare, evoluţia pieţei, vom încerca să punem la dispoziţia clienţilor noștri panouri cu randament mare şi preţuri asemănătoare indiferent de producător. Dacă se alege un alt tip de panou, diferit de cel configurat în oferta promovată de către noi, costurile nu vor fi mai mari, dacă caracteristicile sunt similare.

Da. Ne poți comunica mai jos sau pe pagina de oferta personalizată ce echipamente dorești.

Invertorul folosit în configurarea sistemelor din oferta noastră este fabricat de producătorul de echipamente de telecomunicaţie – HUAWEI. Se  folosesc adaptat tipului de branşament invertoare din gama KTL L1 – bransament monofazat, respectiv KTL M1 – bransament trifazat.

Da, conform ghidului este eligibilă spre decontare cheltuiala cu realizarea sistem de protecție pentru paratrăsnet. In oferta noastra aceasta intervenţie nu este inclusă, pentru cei interesaţi poate fi realizată contra cost.

Garanţia componentelor/produselor este cea oferită de producător astfel:

-12 ani garanție panouri JinkoTiger N-Type

-10 ani garanție invertor Huawei monofazat

– 5 ani garanție invertor Huawei trifazat

– 5 ani modul comunicaţie 

– 12 ani garanție sistem prindere

Doresti un sistem diferit de cel de mai sus?

Oferta personalizată

Daca ai mai completat formularul, scrie doar numele de familie, numarul de telefon sau adresa de email ca sa putem sa te identificam si contactam.

Prezență în media