Sistem fotovoltaic la cheie

PREMIUM KILOWAT REZIDENTIAL

KILOWAT STANDARD

KILOWAT PREMIUM REZIDENTIAL

Întrebări și răspunsuri

Da, chiar și în străinătate.

Da, documentaţia aferentă dosarului de prosumator va fi întocmită şi depusă de către noi la distribuitorul de care aparțineți.

Da, telefonic, pe email și în materialele informative pe care le puteţi consulta pe site www.kilowat.ro și prin email.

Asigurăm serviciu de mentenanță prin monitorizare online a parametrilor de funcționare și verificare a condițiilor tehnice ale instalației fotovoltaice. Datele aferente sistemului monitorizat sunt utilizate pentru estimarea privind  performanța sistemului fotovoltaic.

Împământarea

*Dacă nu există împământare se poate face în regie proprie și o certificați cu o firmă autorizată sau cu un inginer autorizat.

* Poate fi realizată de noi, costul fiind de 1500 RON. 

* Dacă există împământare, dar nu mai aveți certificarea, o certificăm noi fără costuri suplimentare cu condiția să nu depășească 4 ohmi.

Mentenanța şi reparațiile vor fi executate în conformitate cu tehnologia de întreținere şi reparații impusă de producător.  Da, regional avem echipe care ajung la intervenţie într-un interval scurt de timp.

Da, costul acestora se estimează în funcție  capacitatea de stocare a acumulatorului.

Puterea maximă pe care o puteţi instala în cazul unui branşament monofazat, vă va fi comunicată de operatorul dvs de energie în urma eliberării ATR (Avizului tehnic de racordare)

De regulă pentru un bransament monofazat puteţi instala maxim un invertor cu o putere de  6 kw.

În funcţie de puterea comunicată în Avizului tehnic de racordare, veți stabili care este sistemul potrivit pentru dumneavoastră începând cu 5, 6, 8, 10, 12, 15, 17, 20, 30 kw.

Raportat la caracteristicile panoului, condiţiile de achiziţie/livrare, evoluţia pieţei, vom încerca să punem la dispoziţia clienţilor noștri panouri cu randament mare şi preţuri asemănătoare indiferent de producător. Dacă se alege un alt tip de panou, diferit de cel configurat în oferta promovată de către noi, costurile nu vor fi mai mari, dacă caracteristicile sunt similare.

Da. Ne poți comunica mai jos sau pe pagina de oferta personalizată ce echipamente dorești.

Da, conform ghidului este eligibilă spre decontare cheltuiala cu realizarea sistem de protecție pentru paratrăsnet. In oferta noastra aceasta intervenţie nu este inclusă, pentru cei interesaţi poate fi realizată contra cost.

Garanţia componentelor/produselor este cea oferită de producător astfel:

-12 ani garanție panouri JinkoTiger N-Type

-10 ani garanție invertor Huawei monofazat

– 5 ani garanție invertor Huawei trifazat

– 5 ani modul comunicaţie 

– 12 ani garanție sistem prindere

Dorești un sistem diferit de cel de mai sus?

Ofertă personalizată

Dacă ai mai completat formularul, scrie doar numele de familie, numărul de telefon sau adresa de email ca să putem să te identificăm și contactăm.

Prezență în media