Sisteme și panouri fotovoltaice la cheie

SCAPĂ DE FACTURILE LA ENERGIE

Poți economisi până la 25 000 de euro în 30 ani pe facturile de la energie electrică, încălzire și răcire locuinței.  

Cât pot economisi?

Peste 21 000 de euro. 30+ de ani fără grija facturilor

Cu o investiție de 4600 EURO într-un sistem fotovoltaic conduce la economii minime nete de 21 095 EURO după 30 de ani, incluzând toate costurile initiale, posibile ulterioare și degradarea echipamentelor. Această sumă reflectă nu doar recuperarea investiției, ci și un câștig semnificativ, arătând eficacitatea investiției.

  • 4600 EURO in medie pentru un sistem PREMIUM + toate cheltuielile pentru un sistem fotovoltaic cu un invertor Huawei si un panou Jinko NEO de 425W (echivalent a 22,862 RON la cursul de 4.97 RON/Euro).
  • Producția medie anuală estimată : 6000 KW.
  • Ajustare pentru eficiența invertorului de 98% și scăderea eficienței panourilor solare la 87% peste 30 de ani.
    • Eficiența medie a panourilor solare pe 30 de ani este calculată ca media între 100% și 87%.
    • Producția totală ajustată este apoi corectată pentru eficiența invertorului și eficiența medie a panourilor.

>> Citeste mai multe despre eficienta <<

  • Costul de monitorizare: 100 lei/an pentru primii 15 ani, crește la 200 lei/an pentru următorii 15 ani.
  • Înlocuirea invertorului: după 15 ani, costul de 6000 RON plus 400 Euro pentru montaj.
  • Costul de Prosumare: 15% din economiile generate prin producție, reprezentând costul de prosumare (transportul și consumul energiei pe timp de noapte – energia produsa ziua).

De ce să-mi achiziționez un sistem fotovoltaic

Surse de finanțare - fotovoltaice

Programul Casa Verde

Programul Casa Verde este un program de finanțare nerambursabilă pentru instalarea de sisteme și panouri fotovoltaice pentru locuințele persoanelor fizice.

Pentru detalii referitoare la programul Casa Verde 2024, precum și informații despre oferta pentru programul Casa Verde 2023, vă invităm să accesați butoanele de mai jos.

RePowerEU

REPower EU este un program de finanțare european care oferă vouchere pentru instalarea panourilor fotovoltaice și a sistemelor de stocare a energiei pentru locuințe. 

Fiecare voucher, în valoare de 25.000 lei pentru sisteme de 3 kW, vizează îmbunătățirea eficienței energetice a locuințelor.

Credit TBI

Prin TBI Credit poți obține un credit de pana la 15 000 de euro cu o dobândă de la 1,5% / luna și Cu posibilitatea de achitare in avans 

Alege să fii prosumator

Prosumatorul este o persoană fizică sau juridică racordată la o rețea electrică ce poate vinde energia pe care o produce în propria clădire.

Pentru a deveni prosumator e necesar să fii informat cu cele mai noi reglementări în domeniu, iar pentru asta trebuie să cunoști ghidul prosumatorului emis de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei), dar și să urmezi niște pași specifici pentru a completa acest proces.

Cum obții un sistemul fotovoltaic?

Începem cu o privire la câtă energie consumi, apoi explorăm cât de mult soare primești și cum arată vremea în zona ta. Analizăm modulele solare și echipamentele tehnice, le combinăm cu sistemul tău actual, și vedem cât de repede poți recupera investiția. 

Echipa vine cu tot ce ai nevoie pentru noul tău proiect. Te ghidăm în toate etapele: evaluăm fezabilitatea, îți oferim sfaturi practice despre echipamente, facem calcule financiare, te sprijinim în obținerea autorizațiilor și alegerea echipamentelor potrivite. 

Stabilim cum stau panourile, alegem echipamentele, și le conectăm bine la celelalte chestii. Ne uităm și la siguranță, la hârtiile tehnice, să fim în regulă cu legea, și să știm cam cât costă. 

Apoi, facem planuri cum să-l punem în funcțiune, să-l întreținem și, dacă vrem mai multă energie, să-l extindem.

Constă într-o serie de pași esențiali: comandarea echipamentelor, pregătirea locației, montarea structurii și panourilor fotovoltaice, instalarea echipamentelor auxiliare, conectarea la rețea, testarea sistemului, instruirea utilizatorilor, obținerea autorizațiilor și documentației necesare, urmată de monitorizarea și mentenanța inițială.

Te ajutăm să navighezi prin hățișul programelor guvernamentale și europene, să găsești credite sau fonduri externe. Totul începe cu o discuție despre nevoile și costurile tale, apoi alegem împreună sursele potrivite de finanțare. Ne ocupăm de toate hârtiile, monitorizăm procesul și te ghidăm pas cu pas în implementarea și raportarea fondurilor obținute.

Scrie-ne pentru o ofertă personalizată!

Informații pentru o eficienta energetica sporita