Organizatorul Promoției

Kilowat, operat de firma Altige Impex SRL, cu punct de lucru în Valcea, Str. Morilor, Nr. 2, România.

 

Durata Promoției

Promoția este valabilă începând cu 11 noiembrie și se încheie pe 19 noiembrie.

 

Eligibilitate

Promoția este deschisă pentru toți rezidenții României care au vârsta de peste 18 ani. Angajații Kilowat și Altige Impex SRL, precum și membrii familiilor acestora, nu sunt eligibili pentru a participa.

 

Cum să Participi

Pentru a beneficia de promoție, participanții trebuie să acceseze pagina promoției ” Green Week” pe www.kilowat.ro/green-week/ și să urmeze instrucțiunile de acolo. Promoția este limitată la o singură utilizare per persoană.

 

Descrierea Reducerii

Participanții vor beneficia de o reducere de 600 de euro, scăzând prețul inițial de 4.236 de euro la 3.636 de euro. Echivalentul în lei al prețului redus va fi de aproximativ 18.000 de lei, calculat la un curs de conversie de 4,95 lei pentru un euro, față de prețul inițial de aproximativ 20.968 de lei.

 

Notificarea și Confirmarea Participanților

Primii 10 participanți înscriși vor fi confirmați în termen de 2 zile de la data încheierii reducerii, 19 noiembrie. În cazul în care instalarea nu se poate realiza pentru unul sau mai mulți participanți, din orice motiv, beneficiarii reducerii vor fi următorii pe lista de inscrisi, aceasta se va inchide la numarul de 20 de inscrisi, fiecare loc va avea 2 inscrisi. La finalizarea instalării, toate instalațiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Kilowat și într-un articol pe blogul Kilowat.

 

Actualizarea Numărului de Înscriși

Numărul de înscriși va fi afișat pe pagina de înscriere și se va actualiza la fiecare două ore.

 

Dreptul de Anulare sau Modificare

Kilowat își rezervă dreptul de a anula, suspenda sau modifica promoția în orice moment, în cazul apariției unor circumstanțe dincolo de controlul său.

 

Protecția Datelor Personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord ca Kilowat să colecteze și să utilizeze datele lor personale, conform Politicii de Confidențialitate disponibile pe www.kilowat.ro.

 

Limitarea Răspunderii

Kilowat nu este responsabilă pentru probleme tehnice, erori de software, echipamente defecte, sau alte probleme tehnice sau de altă natură care ar putea împiedica accesul la promoție.

 

Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României și orice dispute vor fi supuse jurisdicției exclusive a curților de judecată din România.