Notificare Casa Verde

Alegerea instalatorului

Te informăm că suntem autorizați de către AFM pentru programul Casa Verde 2023 cu numele firmei: Altige Impex SRL (Kilowat.ro)

Când are loc alegerea / afișarea instalatorilor?

  • Estimăm că afișarea instalatorilor în platforma AFM se va face la mijlocul lunii august. Vei primi notificări prin SMS / Whatsapp / email sau push notification.

Ce urmează să fac după publicarea listei?

  • Vei avea un termen de 90 de zile pentru a selecta un instalator prin intermediul aplicației AFM.

Ce se întâmplă după ce aleg un instalator?

  • Instalatorul selectat are un termen de maxim 30 de zile pentru a verifica documentele încărcate de solicitant și să decidă dacă este eligibil pentru finanțare. 

În următoarea perioadă vom reveni cu alte informări, video-uri și materiale ajutătoare, respectiv cu numărul/poziţia pe care o vom avea în sistemul AFM.

Dacă ai întrebări poți vizualiza secțiunea de întrebări și răspunsuri de mai jos sau ne poți scrie pe email sau whatsapp. Liniile telefonice sunt destul de ocupate și de multe ori nu reușim să răspundem tuturor în același timp. Îți mulțumim pentru înțelegere!  

Pentru a rămâne informat alege una dintre urmatoarele moduri in care ne vei urmari: intră în comunitatea de Whatsapp, accepta notificarile PUSH, verifica emailul,  salvează această pagină sau reține link-ul deoarece aici vei găsi toate notificările legate de Casă Verde

Echipa Kilowat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *