Despre Kilowat

Kilowat este o platformă inovatoare de servicii și produse energetice, dedicată segmentelor industrial, comercial și rezidențial. Cu o prezență activă în România, dar și în Germania și Spania, Kilowat se angajează să ofere soluții de vârf în domeniul energiei.

Istoric

Fondată în 2021, Kilowat este o extensie a companiei Altige Impex SRL, o entitate juridică din domeniul construcțiilor, specializată în construcția de spații comerciale și industriale. Cu o istorie ce datează din 2004, Altige Impex SRL face parte dintr-un grup de firme cu o viziune clară de diversificare a investițiilor. După o tranzacție reușită a companiei Sano Vita, atenția managementului și resursele investiționale s-au reorientat către brandul Kilowat, plasându-l în centrul unor noi și ambițioase proiecte de investiții.

Obiectivele Kilowat

Principalul obiectiv al Kilowat este eficientizarea consumului de energie. Prin intermediul platformei sale, Kilowat contribuie la modul în care energia este produsă, distribuită și consumată, punând accent pe soluții durabile, inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic. Fiecare serviciu sau produs oferit de Kilowat este conceput având ca obiective: maximizarea eficienței energetice, reducerea costului facturilor, autonomia energetică și sustenabilitatea.

Citește despre noi pe

Albert Soare

CEO, co-founder

Cristi

Manager vanzari

Andrei

Manager vanzari

Nicoleta Panait

Director de vanzari

De ce KILOWAT?

Autorizari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.