Sisteme fotovoltaice pentru companii

Maximizează profitul.
Fii producator de energie!

Soluții și sisteme fotovoltaice proiectate și construite personalizat pentru a se potrivi cu necesităților fiecărui proiect.

Soluții personalizate

Comercial

Sistemele fotovoltaice comerciale sunt concepute pentru o funcționare continuă, independență de rețea, valoare adăugată afacerii și creștere a profitabilității.

Industrial

Echipamente industriale proiectate pentru performanță înaltă, scalabile, optimizate pentru eficiență energetică maximă. Include sisteme integrate de monitorizare și automatizare.

Dezvoltare rezidențială

Soluții rezidențiale personalizate fiecărui imobil ce cresc valoarea proprietății, facturi reduse, oferind economii prin reduceri fiscale și independență energetică cumpărătorului.

Parc fotovoltaic

Construim parcuri fotovoltaice la cheie și scalabile. Reprezintă o investiție atractivă datorită randamentului crescut și costurilor minime de întreținere.

Etapele proiectului

Consultanță în accesarea programelor guvernamentale, europene, credite și fonduri externe/private.

Evaluarea proiectului începe cu analiza consumului de energie, resurselor solare și condițiilor climatice, continuând cu studiul tehnic al modulelor fotovoltaice și echipamentelor. Se urmărește integrarea cu sistemele existente, precum și analiza economică în ceea ce privește costurile și returnarea investiției (ROI). Se examinează impactul ambiental, riscurile tehnice și financiare, feedback-ul beneficiarilor, și conformitatea cu reglementările legale.
Consultanța include evaluarea fezabilității proiectului, recomandări tehnice pentru echipamente, analiză economică și financiară, asistență în obținerea autorizațiilor, selecția echipamentelor, consultanță tehnică avansată, formare, evaluarea impactului ambiental și analiza riscurilor.

Include stabilirea designului și orientării panourilor, selecția echipamentelor și integrarea cu alte sisteme. Se acordă atenție securității, documentației tehnice, conformității legale și estimării costurilor. Planificarea cuprinde implementarea, mentenanța și posibilele extinderi, asigurând calitatea și oferind suport continuu clientului.

Constă într-o serie de pași esențiali: comandarea echipamentelor, pregătirea locației, montarea structurii și panourilor fotovoltaice, instalarea echipamentelor auxiliare, conectarea la rețea, testarea sistemului, instruirea utilizatorilor, obținerea autorizațiilor și documentației necesare, urmată de monitorizarea și mentenanța inițială.

Surse de finanțare - fotovoltaice

Consultanță în accesarea programelor guvernamentale, europene, credite și fonduri externe/private. Procesul constă în evaluarea inițială a nevoilor și costurilor, selecția surselor de finanțare adecvate, pregătirea și depunerea documentației necesare, monitorizarea procesului de finanțare și asistența în implementarea și raportarea fondurilor obținute.

Persoane juridice

Programul Electric-Up

Programul ElectricUP 2024 oferă finanțare de până la 150.000 euro pentru sisteme fotovoltaice la cheie de până la 150 KW, sprijinind IMM-uri și HORECA. Include sisteme 27-150 kWp, stații încărcare 22 kW, cu finanțare 75% și cofinanțare 25%.

Persoane juridice

Închiriere și împroprietărire!

Sisteme fotovoltaice la cheie pentru afaceri cu plată lunară fixă, fără costuri inițiale, cu intretinere si service asigurate. 

Împroprietărire automată la finalul plăților. Beneficiu imediat, plata ulterioara.

Despre Kilowat

Kilowat este o platformă inovatoare de servicii și produse energetice, dedicată segmentelor industrial, comercial și rezidențial. Cu o prezență activă în România, dar și în Germania și Spania, Kilowat se angajează să ofere soluții de vârf în domeniul energiei.

Portofoliu

Cere ofertă personalizată