Programul ElectricUP 2024

Finanțare de până la 150.000 euro

Prin programul ElectricUP primești până la 150.000 de euro finanțare pentru un sistem fotovoltaic la cheie de până la 150 KW.

Înscrie-te pe formular și primești consultanță gratuită.

CE ESTE PROGRAMUL ELECTRIC UP?

Programul Electric Up oferă sprijin financiar IMM-urilor și afacerilor din sectorul HORECA pentru montarea sistemelor fotovoltaice destinată producerii de electricitate. Cu o capacitate între 27 kWp și 150 kWp, aceste sisteme sunt concepute pentru a satisface nevoile de consum propriu, permițând totodată injectarea excedentului în Sistemul Energetic Național. Programul include și finanțarea pentru instalarea stațiilor de încărcare de 22 kW, compatibile atât cu vehiculele electrice, cât și cu cele hibrid plug-in.

Programul finanțează 75% din totalul cheltuielilor, cofinanțarea proprie este de 25%.

Ai nevoie și de o altă finanțare? Kilowat are soluții multiple de finanțare.

Proiect Kilowat - 150 KW - Editura Viață și Sănătate / EVS

De ce să aplici la programul ElectricUP 2024?

Informări despre Programul Electric-Up​

Ramai la curent cu evolutia programului

Newsletter informativ cu stadiul programului

Despre Kilowat

Kilowat este o platformă de servicii și produse energetice,  dedicată segmentelor industrial, comercial și rezidențial. Activă în România, Germania și Spania, a fost fondată în 2021 ca o extensie a Altige Impex SRL, companie cu experiență din 2004 în construcții comerciale și industriale. După succesul cu Sano Vita, focusul s-a mutat către Kilowat, punând bazele unor noi proiecte energetice.

Cu peste 1000 de sisteme fotovoltaice instalate, Kilowat evidențiază eficiența și sustenabilitatea. Este înregistrată la AFM, deține atestări ANRE și autorizații pentru echipamente Huawei și Growatt, având personal calificat pentru instalarea unei game variate de sisteme energetice. Oferă prețuri competitive, colaborând cu furnizori de top pentru materiale durabile.