Surse de finanțare pentru panouri și sisteme fotovoltaice

Finanțare și facturi mai mici.
Profitabilitate maximă!

Finanțare și facturi mai mici. Beneficii și profitabilitate maximă!

Fii la curent cu programele de finanțare

Newsletter

Primești emailuri informative despre stadiul programelor și surse de finanțare

Facilităm accesarea fondurilor guvernamentale, europene, credite și alte surse de finanțare. 

Prin microserviciile: evaluare de proiect (rentabilitate, ROI), proiect tehnic, documentație, depunere, monitorizare, asistență și implementare pentru sisteme fotovoltaice, sisteme încălzire și răcire oferim soluții complete pentru obiectivul afacerii sau pentru casă.

Investiție minimă, recuperare rapidă și facturi reduse. Casa sau afacerea devin surse de venit, oferind sustenabilitate și confort, stabile la fluctuațiile de preț și eficiente pe termen lung.

Persoane fizice

Persoane fizice

Programul Casa Verde​

Programul Casa Verde este un program de finanțare nerambursabilă pentru instalarea de sisteme și panouri fotovoltaice pentru locuințele persoanelor fizice.

Pentru detalii referitoare la programul Casa Verde 2024, precum și informații despre oferta pentru programul Casa Verde 2023, vă invităm să accesați butoanele de mai jos.

Persoane fizice

RePowerEU

REPower EU este un program de finanțare european care oferă vouchere pentru instalarea panourilor fotovoltaice și a sistemelor de stocare a energiei pentru locuințe. Fiecare voucher, în valoare de 25.000 lei pentru sisteme de 3 kW, vizează îmbunătățirea eficienței energetice a locuințelor.

Detaliile privind implementarea programului și selecția beneficiarilor sunt în faza finală de elaborare.

Persoane fizice

Credite prin TBI Bank

Obține un credit de până la 15 000 euro cu o dobândă de la 1,5% / luna și economisește până la 25000 de euro, cu un sistem de 5 KW.

Persoane juridice

Programul Electric-Up

Programul ElectricUP 2024 oferă finanțare de până la 150.000 euro pentru sisteme fotovoltaice la cheie de până la 150 KW, sprijinind IMM-uri și HORECA. Include sisteme 27-150 kWp, stații încărcare 22 kW, cu finanțare 75% și cofinanțare 25%.

Persoane juridice

Închiriere și împroprietărire!

Sisteme fotovoltaice la cheie pentru afaceri cu plată lunară fixă, fără costuri inițiale, cu intreținere și service asigurate. 

Împroprietărire automată la finalul plăților. Beneficiu imediat, plata ulterioara.

Persoane juridice

Fondul de modernizare

Diversificarea surselor de venit - Parcuri fotovoltaice

Program de finanțare nerambursabilă pentru sisteme fotovoltaice destinat întreprinderilor cu obiect de activitate principal sau secundar de producere a energiei electrice.