Sisteme fotovoltaice la cheie

Închiriază și devino proprietar la sfârșitul contractului!

Afacerea poate beneficia de un sistem fotovoltaic pe terenul / clădirea afacerii cu un abonament lunar și împroprietărire la sfârșitul contractului (fără dobândă ROBOR). 

Completează formularul și vei fi contactat pentru mai multe detalii!

Cum funcționează?

1. Evaluare și estimare

Evaluarea necesarului de energie. Resursele solare disponibile (amplasare, zona, construcție). Estimarea economiilor, investiției și perioada de recuperare a acesteia (ROI).

Evaluarea financiara si istoricul financiar al companiei, adica următoarele: bilanț (2022), balanța de verificare contabilă (decembrie 2022), ultima balanță de verificare contabilă închisă pe 2023 – nu mai veche de 2 luni.

2. Finanțare, instalare și service

Semnarea contractului de finantare, instalare și service a sistemului fotovoltaic. Stabilirea rambursarii / costului de inchiriere lunare: 24, 36, 48 de luni sau o durată personalizată, adaptat la capacitățile financiare ale afacerii.

3. Proiectare, instalare și service

Designul sistemului, selecția echipamentelor și a componentelor, integrarea cu alte sisteme, documentație tehnică, montarea panourilor fotovoltaice, testarea sistemului, instruirea utilizatorilor, documentație și autorizații, actualizări de software, revizii și intervenții periodice.

4. Contractul de împroprietărire

La sfarsitul perioadei contractuale devii proprietarul sistemului fotovoltaic.

De ce să iei in considerare un sistem fotovoltaic

Informări despre Programul Electric-Up​

Ramai la curent cu evolutia programului

Newsletter informativ cu stadiul programului

Despre Kilowat

Kilowat este o platformă inovatoare de servicii și produse energetice,  dedicată segmentelor industrial, comercial și rezidențial. Activă în România, Germania și Spania, a fost fondată în 2021 ca o extensie a Altige Impex SRL, companie cu experiență din 2004 în construcții comerciale și industriale. După succesul cu Sano Vita, focusul s-a mutat către Kilowat, punând bazele unor noi proiecte energetice.

Cu peste 1000 de sisteme fotovoltaice instalate, Kilowat evidențiază eficiența și sustenabilitatea. Este înregistrată la AFM, deține atestări ANRE și autorizații pentru echipamente Huawei și Growatt, având personal calificat pentru instalarea unei game variate de sisteme energetice. Oferă prețuri competitive, colaborând cu furnizori de top pentru materiale durabile.